Отворено писмо

Отворено писмо. Строително-инвестиционната компания АРТЕКС-ИНЖЕНЕРИНГ е от 25 години на пазара. Името ни е синоним на качество, коректност и законност. През последните дни попаднахме в чужд медиен сценарий.

В хилядите проектирани и построени от нас жилища живеят семейства с различни професии. За компанията никога не е било приоритет какви са служебните положения или политически пристрастия на клиентите. Всеки, който познава нашите проекти и механизма на продажби, ще потвърди, че законът и пазарните правила са тези, които от 25 години държат АРТЕКС в най-светлата част на строителната индустрия. Ние сме успешни професионалисти както в архитектурното проектиране на жилищни сгради, така и в строителния процес. Това е причината да нямаме нужда от политически тласък за развитие на нашата дейност.
Всеки дом, изграден от Артекс, е проектиран и изпълнен за да остане за следващите поколения. Българският бизнес и българските политици трябва да мислят дългосрочно и да работят за устойчивото изграждане на модерното общество. За съжаление, все по-често българският бизнес е замесен в политически скандали. В тази връзка очакваме да не бъдем въвличани в предизборна риторика, защото нашият авторитет и нашето поле на действие са на архитектурно-строителния терен, а не на политическия.
Ако има съмнение относно законността на някоя наша сделка, ние ще окажем пълно съдействие на контролните органи за проверка на съответните документи.

За нас от АРТЕКС най-важното е всеки клиент да получи дом на хармония, мир и топлина, проектиран и построен с професионализъм, и качество по световни стандарти. Приемаме грижата за обществото и за България като наша основна мисия.

Отворено писмо

СТАНОВИЩЕ НА ЮРИСТИ – „ПЕНКОВ, МАРКОВ И ПАРТНЬОРИ“