Сграда „ДИАМАНТ I“ от АРТЕКС

Диамант 1 - Артекс

Сграда „ДИАМАНТ I“ от АРТЕКС –

домът, който се грижи за вас и семейството ви!

Още от създаването си през 1993 компанията избира актуални технологии, гарантиращи здравословна и екологична жилищна среда.

В цялото разнообразие от сгради на АРТЕКС, здравословната и екологична черта е най-забележимата в почерка на компанията. Или по-точно – най-осезаемата. Защото не винаги може да забележите отличните параметри на шумоизолация и топлоизолация, минимизирането на вредните UV лъчи, оптималното осветление, качествените строителни суровини и материали с доказан произход.

Точно те, обаче, изграждат онова невидимо качество и уют, които правят дома сигурен, спокоен, енергоефективен – нещо, което в което ще се уверите още при получаването на първите битови сметки.

Безконтактни домофонни системи, асансьори и ключове, въздушни изолационни системи за блокиране на кръстосаните инфекции, UVC дезинфекционни модули и материали с антибактериално покритие. Това са само част от иновативните технологии за спиране разпространението на бактерии и вируси, които АРТЕКС използва.

Може ли домът да бъде вашата превантивна мярка срещу опасностите на средата и времето, в което живеем? Да включва механизми, възпрепятстващи достъпа на фини прахови частици, полени, бактерии и вируси? Да бъде вашата крепост?

Отговорът на АРТЕКС е утвърдителен!

Можете да го видите вече реализиран до съвършенство в сграда „ДИАМАНТ I“ от АРТЕКС, в която за първи път са приложени и рекуператорните системи за пречистване на въздуха, които осигуряват планински чист въздух и регулират температурата в помещенията.

Освен престижна и внушителна – перфектна във всеки ракурс, „ДИАМАНТ I“ бе избрана за „Сграда на годината“ през 2018.

Неповторимата визия, панорамните гледки и престижният адрес оформят неустоимо предложение за тези, които търсят жилище от висок клас за себе си или за инвестиция с нарастваща стойност.
Вдъхновен от Борисовата градина и Ловния парк, „ДИАМАНТ I“ създава и собствен парк: внушителен, но и изтънчен в детайлите си. В момента там се изгражда и спа център.
Луксозната сграда осигурява на обитателите си зашеметяващи панорамни гледки, чист въздух и уют, съчетани умело с динамиката на града.

Макар вече да е неизменна част от настоящето на София, „ДИАМАНТ I“ продължава да е сграда от бъдещето – спира дъха, вълнува и буди възхищение с екологичната си концепция и здравословна среда на живот!

Всичко това са част от предимствата на живота в мултифункционална сграда. Забързаното ежедневие, ситуирано в сигурна и спокойна среда, може да удовлетвори по нов начин всички потребности, които работещият градски човек има – търговски площи, ресторанти, спортни зали, зони за релакс и т.н.
Динамиката на деня започва да пулсира в мултифункционалните пространства, позволявайки на градовете да дишат освободени и разтоварени от голяма част от трафика.

А мащабите, с които София се променя, доказват че широкият център на столицата ни не е исторически резерват със застинала старинна естетика, а поле за изява на иновативните идеи и хуманната архитектура, достъпни вече и у нас чрез съвършенството на АРТЕКС.