ГАЛЕРИЯ

ГАЛЕРИЯ – АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ – МЕДИЕН АРХИВ

Снимки на реализирани обекти на Артекс Инженеринг. Интериор, екстериор, архитектурни и ландшафтни решения.

АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД

е семейна, изцяло българска архитектурно-строителна инвестиционна компания, създадена от архитектите Весела и Пламен Мирянови, с готовността да работи по световни стандарти; да надхвърля очакванията на клиента и обществото; да се позиционира в най-високия сегмент на пазара на недвижими имоти.

Компанията проектира, инвестира и строи луксозни и иновативни жилищни сгради и комплекси, административни сгради и частни домове; строи храмове и реконструира паметници на културата.

Освен гаранционната и следгаранционната поддръжка на обектите, АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ често поема и комплексния им мениджмънт.

Стабилност, почтеност, иновативност –

това са основните ценности на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ. Компанията не променя своя предмет на дейност, своето име, своя екип и своя адрес. Лоялните клиенти се умножават благодарение на неизменно високото качество и безусловното придържане към етични бизнес практики. Доказано най-доброто в суровините, материалите и технологиите е норма за компанията дори когато пазарът и клиентът допускат компромисно евтини алтернативи.

Синтез на класически форми и модерно светоусещане, сградите на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ излъчват класата на хуманната архитектура.

Отговорността на компанията е да даде на клиента дом, който е построен в здравословна среда и се обитава с лекота и радост; който ще бъде функционално и естетически адекватен и в далечно бъдеще; в който сметките са ниски, а пазарната му стойност расте с времето. Отговорността на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ пред обществото е да „връща“ терените на своята дейност с подобрена инфраструктура, с екологични и енергийноефективни сгради, с архитектура, заразяваща средата с красота и чувство за гражданска съпричастност. Мисията на компанията е да съвместява тези две отговорности – към клиента и към града.

София е основният периметър на действие на компанията. Цялата дейност на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ е израз на любов към нашия прекрасен европейски град.

ГАЛЕРИЯ – АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ – МЕДИЕН АРХИВ

Публикации в сайта за архитектура и дизайн (archdesign.info представя световните награди за архитектура Прицкер)