В ХАРМОНИЯ С РИТЪМА НА ГРАДА И ПРИРОДАТА

Хармония - АРТЕКС

В ХАРМОНИЯ С РИТЪМА НА ГРАДА И ПРИРОДАТА

Сграда ХАРМОНИЯ поставя нови стандарти в строителството и хуманната архитектура – собствени зелени паркове, екологична и здравословна среда, стратегическа локация

Сграда ХАРМОНИЯ – вдъхновена от енергичния ритъм на София – е един от бъдещите символи на столицата ни, който ще допринесе за облика й на съвременен европейски град.

Неповторимата естетика – синтез на класическата чистота и дръзка модерност – не е въпрос само на фасада, а е всепроникваща във всеки един детайл.

Жилищата и споделените части в ХАРМОНИЯ са проектирани да излъчват изтънченост и лекота на обитаване.

Търсещите комуникативно и перспективно място ще намерят отговора именно в ХАРМОНИЯ – близо до бул. Драган Цанков и в непосредствена близост до метростанцията на бул. „Г. М. Димитров“. Стратегическата локация е далновидна инвестиция, но и изключителна възможност да организирате деня си по най-добрия възможен начин.

Търговската част

се слива с жилищната в такъв унисон, че да удовлетвори всички потребности, които работещият градски човек има. Така динамиката на деня започва да пулсира в мултифункционалните пространства, за да спестите и посветите голяма част от времето си на важните неща в живота.

Но съвременния активен човек ще намери в ХАРМОНИЯ нещо много повече от удобство: зелен оазис в градската среда, простиращ се на 7 000 кв. м.!

Специалният ландшафтен проект

оползотворява природния парк до сантиметър и предоставя тематични кътове и зони за отдих сред подбрани и грижливо поддържани дървета, храсти и цветя.

Хуманната архитектура изисква много повече от това да сътвориш сграда. Изисква да я облагородиш със зеленина и природа там, където е възможно и там, където е необходимо!

АРТЕКС са превърнали този подход в основополагаща философия на архитектурата си и така обитателите на ХАРМОНИЯ получават архитектура на световна висота, безкомпромисно качество и мащабен природен парк в сърцето на развиващата се европейска столица!

Както подсказва името, сградата вписва своята класическа, но и модерна визия в тази благодатна среда, която я изпълва с живот и енергия.

Апартаментите

са разнообразни като площ и разпределение, за да отговорят на многообразието от търсения и вкусове. Южното изложение е преобладаващо, а приказните панорамни гледки зареждат с оптимизъм.

Сред безспорните предимства на живота в ХАРМОНИЯ са естествената светлина и планински чистият въздух.

Да живееш близо до небето, високо от градския шум, е лукс. Лукс, който осигурява не просто усещане за изключителен живот, но и защитена здравословна среда. Нещо, към което трябва да сме все по-отговорни!

За АРТЕКС тази отговорност е философия и затова компанията внедри в проектите си рекуператорните системи за пречистване на въздуха, технологии за безконтактно придвижване с асансьорите и безконтактни ключове, въздушни изолационни системи и UVC дезинфекционни модули за блокиране на кръстосаните инфекции.

Борбата с разпространението на вируси

включва и антибакетриалните стъкла и материали с антибактериално покритие в общите части на сградите, които спират разпространението на бактерии, попаднали върху повърхностите.

Една от най-устойчивите защити, на която компанията залага, са фотокаталитичните строителни материали (като активната керамика), които пречистват въздуха чрез процеса на фотокатализата. При фотокатализата се създават т.нар. реактивни видове кислород, чийто процес на окисляване разгражда замърсителите на въздуха.

Днес стремежът към щастие и съвършенство е в центъра на всички решения, които иновативната градска среда и мултифункционалните сгради предоставят.

ХАРМОНИЯ

е пристан за активния градски човек, за когото домът все още е усещане за крепост. А времето, прекарано със семейството и природосъобразния начин на живот са приоритет.

Вече 27 години АРТЕКС е синоним на съвременната архитектура с послание, съчетана с качествено строителство и иновативност. А ХАРМОНИЯ идва, за да постави нови стандарти в строителството – многофункционалност, облагородено природно съвършенство, здравословна среда за живеене и екологичен лукс.