Артекс Инженеринг

Артекс Инженеринг е Компания на годината!

Арх. Мирянова: Нашата мисия е да даваме винаги най-доброто!

Относно бъдещите планове на компанията тя добави: В бъдеще нашата сграда „Златен век“ ще бъде символ и емблема на една европейска столица. Защото е отражение на нашата мисия: да даваме най-доброто и да правим всичко по най-добрия начин.

„Артекс Инженеринг“ АД грабна престижния приз Компания на годината на тазгодишните награди „Business Art & Fashion Awards“.

Големият приз в сферата на бизнеса беше връчен от миналогодишния победител адвокат Биляна Тончева, прокурист на „Еко Глоуб“ ООД, на арх. Весела Мирянова – изпълнителен директор, мажоритарен собственик и председател на Съвета на директорите на строително-инвестиционната компания „Артекс Инженеринг“ АД.

„Мисията, на който и да е бизнес, трябва да е свързана с красотата, с желанието да правиш добри неща, достойни неща. Не само за себе си, но и за другите. Затова ние от „Артекс“ се стремим да правим най-доброто – най-добрите жилища за живеене, най-красивите сгради, най-удобните домове“, заяви арх. Мирянова минути след като получи изящната стъклена статуетка с инкрустиран надпис. 

Относно бъдещите планове на компанията тя добави: „В бъдеще нашата сграда „Златен век“ ще бъде символ и емблема на една европейска столица. Защото е отражение на нашата мисия: да даваме най-доброто от себе си и да правим всичко по най-добрия начин“.

Годишните награди „Business Art & Fashion Awards“ бяха връчени за шеста поредна година, като отличиха призьорите в сферите на бизнес, изкуство и мода в деня на почитането на Св. Мина – 11.11.22 г. Организаторите се надяват огледалната дата да донесе късмет на фирми, компании и личности, които са се доказали в своята дейност.

___

АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД е семейна, изцяло българска архитектурно-строителна инвестиционна компания, създадена от архитектите Весела и Пламен Мирянови, с готовността да работи по световни стандарти; да надхвърля очакванията на клиента и обществото; да се позиционира в най-високия сегмент на пазара на недвижими имоти. Компанията проектира, инвестира и строи луксозни и иновативни жилищни сгради и комплекси, административни сгради и частни домове; строи храмове и реконструира паметници на културата. Освен гаранционната и следгаранционната поддръжка на обектите, АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ често поема и комплексния им мениджмънт.

Стабилност, почтеност, иновативност – това са основните ценности на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ . Компанията не променя своя предмет на дейност, своето име, своя екип и своя адрес. Лоялните клиенти се умножават благодарение на неизменно високото качество и безусловното придържане към етични бизнес практики. Доказано най-доброто в суровините, материалите и технологиите е норма за компанията дори когато пазарът и клиентът допускат компромисно евтини алтернативи. Синтез на класически форми и модерно светоусещане, сградите на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ излъчват класата на хуманната архитектура.

Отговорността на компанията е да даде на клиента дом, който е построен в здравословна среда и се обитава с лекота и радост; който ще бъде функционално и естетически адекватен и в далечно бъдеще; в който сметките са ниски, а пазарната му стойност расте с времето.

Отговорността на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ пред обществото е да „връща“ терените на своята дейност с подобрена инфраструктура, с екологични и енергийноефективни сгради, с архитектура, заразяваща средата с красота и чувство за гражданска съпричастност. Мисията на компанията е да съвместява тези две отговорности – към клиента и към града.

АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ създават сгради, които изумяват с размах и визия, зареждат с енергия и пораждат гордост. Компанията прави всичко екоотговорно, красиво и с най-голяма полза за човека и града, за България.