НОВОРОЖДЕНИЕ

Новорождение

НОВОРОЖДЕНИЕ

Нашият дом е България представя

НОВОРОЖДЕНИЕ

Концерт за прослава на словото, което стана плът

22 декември
19 часа
Театър „THEATRO“
София, ул. Връбница 12

С участието на:

Ваня Костова и Боян Михайлов
„Кварто“ квартет и приятели
Габриела Георгиева – Софийска опера
Хорова капела „Георги Робев“ със солисти
Пламен Бейков и Деница Серафим
Янко Лозанов
Любомир Петкашев
Jonas Talkington
Пламен Мирянов
Галина Димитрова

Стефан Врачев – пиано
Деница Димитрова – арфа

Програмата включва симфонични изпълнения, църковнославянски песнопения, изпълнения на орган, съвременни хвалебствени песни и художествено слово от Светото писание.

Арх. Пламен Пламенов Мирянов се дипломира в Университета по архитектура, строителство и геодезия през 2013 г.
През 2016 г. инициира национална кампания “Нашият дом е България” с цел издигане националното самочувствие и дух на българите, популяризиране на красотата на родината и съхранение на националните традиции, фолклор и културата на България. Страстта и любовта, с които работи, не остават незабелязани и не след дълго дават и своите резултати.
2018 г.
– награда “Златно сърце” на списание и клуб Business Lady в категория “Патриотични дейности” на фондация “Нашият дом е България”; Първа награда за жилищна архитектура с проект “Диамант” на националния конкурс “Сграда на годината”; Организиране на най-голямото хоро на Седемте рилски езера; Организиране на “Балон Фест Казанлък” – полети над яз. Копринка; Първа Награда от Международния Тур Филм Фест – България “На източния бряг на Европа” за най-добър филм “Магията на българската роза”; Награда от списание и клуб Бизнес лейди за “Инвеститор в Християнските и морални ценности на обществото”; Модератор на Multilingualism – united in diversity в Брюксел по повод деня на славянската писменост – 24 май.
2017 г.
– първа награда за жилищна архитектура с проект “Летера” на националния конкурс “Сграда на годината”.
2020 г.
– награда “Златно сърце” на списание и клуб Business Lady в категория “Проекти с културен и образователен характер” на фондация “Нашият дом е България”