„Артекс“ грабна приза „Компания на годината“

Награда - арх. Весела Мирянова и внук, връчва арх, Георги Шопов

„Артекс“ грабна приза „Компания на годината“

Източник: 24chasa.bg

Арх. Весела Мирянова и внукът приеха наградата като отличие за усилията на една изцяло българска компания да въведе приемствеността в бизнеса като ценност.

За шеста поредна година българските компании и институции бяха отличени за принос към развитието на бизнеса, качеството, човешките ресурси и иновациите у нас.

Арх. Весела Мирянова и нейният внук получават отличието “Компания на годината”.
Арх. Весела Мирянова и нейният внук получават отличието “Компания на годината”.
На събитието, организирано от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club, строителната инвестиционна компания “АРТЕКС инженеринг” получи поредния приз за дейността си. АРТЕКС получи отличието “Компания на годината” в категория “Строителство и архитектура”.
 
Арх. Весела Мирянова – председател на Съвета на директорите на “АРТЕКС инженеринг” – прие наградата заедно с внука си. С което отправи изключително силно послание за приемственост на ценностите в бизнеса.
 
“Аз съм тук с нашия внук, който е символ на приемствеността на една изцяло българска семейна компания. Получаваме тази награда в годината, в която честваме 170-годишнината от рождението на великия народен поет Иван Вазов. Затова искам да цитирам тези негови думи:

“Аз работих половин век на книжовното поле, движен от неумолимия вътрешен тласък, подчинявайки се на неутолимата душевна жажда да служа на истината и красотата.”

И когато днес получавам тази награда, искам да кажа, че това е символът и веруюто на “АРТЕКС инженеринг”.
 

да служим на истината и на  красотата”.

– категорична бе арх. Мирянова. Която е възпитала тези ценности както у децата си, така и у целия екип, с който работи.
 
АРХ. ПЛАМЕН ПЛАМЕНОВ МИРЯНОВ
АРХ. ПЛАМЕН ПЛАМЕНОВ МИРЯНОВ
 
“АРТЕКС инженеринг” е семейна, изцяло българска архитектурно-строителна компания, създадена от архитектите Весела и Пламен Мирянови с една основна цел – да създава безупречно качество по световни стандарти, да надхвърли очакванията на клиента и обществото.
 
Компанията се позиционира в най-високия сегмент на пазара на недвижими имоти. Проектира, инвестира и строи луксозни и иновативни жилищни сгради и комплекси, административни сгради, храмове и други. Повече от четвърт век “Артекс” налага и създава нови стандарти в строителството и е един от най-устойчивите примери за стабилност в българската икономика.
 
Високото качество и етично поведение в бизнеса увеличават клиентите на компанията през годините. Защото основните ценности на “Артекс” остават непроменени – почтеност, достойнство, висок морал и етичност, вяра в доброто, непрекъснат стремеж към съвършенство.
 
Екипът на строителната инвестиционна компания “АРТЕКС”
Екипът на строителната инвестиционна компания “АРТЕКС”
 
Тези основополагащи за компанията идеали са внедрени не само като семейно верую в няколкото поколения архитекти, които ежедневно създават емблематичното за “Артекс” безупречно строителство. Но са вдъхновения за всички, които работят с “Артекс”!
 
“За нас архитектурата не е просто професия. А път към съвършенството, послание към бъдещите поколения, в които са вградени името, уменията и честта на създателите им” – споделя още арх. Весела Мирянова и вярва, че който търси съвършенството, пътят рано или късно го среща с “Артекс”.